Dagbok

Vad händer?

Måndagen den 16 juli

 Senaste nytt är att jag medverkade i allsången 1 juli i Simrishamn. Synd på vädret det var ganska kyligt men det regnade i alla fall inte.
vi får se vad nästa grej blir. Blev spelad på P4 Riks i programmet Country i lördags. Jättekul! Hoppas att det blir fler ggr i P4.
Lyssna gärna på min yngsta Renée är mäkta stolt över henne också

https://www.facebook.com/photo.php?v=680372705361441&set=vb.100001661530315&type=2&theater

Lördag 12 april

Söndagen 23 mars

I dag var jag veckans artist i ett danskt countryprogram som heter Countryexpressen. Programledare är Benny Sørensen och han spelade hela fyra låtar från skivan.  Kul!
Hoppas att det var några stycken som gillade låtarna. Förra veckan spelades jag på en annan dansk kanal!
Våren är nog på väg nu!


Lördag 18 januari 2014

Ja nu är äntligen skivan färdig! Har ännu inte fått den i min hand men den går att beställa via Cdon och Ginza. Nu går allt in i en ny fas, nämligen att sälja skivor och fara ut och sjunga förhoppningsvis. Det är inte gratis att spela in och fixa allt på egen hand. Har fått prel. besked från ett par ställen men får lägga på ett kol och försöka komma ut. Skulle gärna vilja ner till soligare breddgrader och underhålla. Lördag i dag och dagen består mest av städning och tvätt. Skönt att vara ledig från vanliga jobbet lite grand. Det är snö och slask ute. Ha det fint i kylan!

Måndagen den 12 december

Äntligen!
Nu är alla låtar klara! Tack till Jocke som har gjort ett fantastiskt fint jobb med omslaget. Tyvärr har sjukdom gjort att mastring och därmed skivpress blivit försenat så vi får vänta med release till efter nyår. Skivan heter Make me smile och jag hoppas att ni ska gilla låtarna. Atjoo på er idag är det lite förkylt.

Lördagen 1 juni 2013

Ja nu tickar det på igen. Önskar att man kunde göra allt klart på en vecka som somliga kan. Men men nu har jag haft tid över och vi har, äntligen mixat fyra av låtarna till skivan.
Funderingar kring foto till skivomslag börjar ta form i huvudet. Har fixat person som ska fixa make up och foto. De bara väntar på mitt samtal. Bestämt kläder och ska fixa håret sen så...
Det har tagit tid men jag hoppas att det inte tar lika lång tid nästa gång för en nästa gång ska det bli det har jag redan bestämt.
Det är det som näst kärlek ger mening och glädje i livet.

Sen blir det till att åka ut och underhålla lite här och där och förhoppningsvis sälja en och annan skiva tjoho!

Måndagen den 11 november

Atsingen vad tiden går! Redan den 28 oktober och nu har det hänt hur mycket som helst sedan sist. Kanske har man nu fööör mycket jobb nu, efter att ha varit utan inkomst ganska länge.
Inspelningarna i studion har så smått satt i gång och det ska bli spännande att höra hur det blir när det är klart. Är dock aldrig nöjd riktigt med min sång. Tycker alltid att jag kunde gjort saker och ting bättre men men det blir som det blir. Var ändå rätt stolt över att ha sjungit in fem låtar på 3 timmar i onsdagskväll!
På måndag är det dags igen bl a då en egen låt. Vilken? Nja det får ni höra sen. En originallåt till ska det bli men den är inte skriven än. Väntar med spänning på vad det kan bli. Har fått massor med låtar från flera olika andra kompositörer, Jättebra låtar men det är ganska långt i från countrystil så det går inte. Nu hoppas jag på.... nej nej det får bli en överraskning. Men jag är säker på att den blir kanon!
En låt av Johnny Logan ska också komma med, det bestämde jag redan i maj när jag hörde honom i Köpenhamn på Dammhuskroen i Rödovre. Sicken kväll! Faktiskt bättre än hans konsert i Ystad sen. Och så satt man så nära och det var paus emellan. God mat och dryck hade man tillgång till under tiden också. Så långt för denna gång! Ha en skön allhelgonahelg och så säger vi snart hej och tack till sommartiden! yeeeeeeu!!!

Långredag den 22 april

Sol sol sol!
Tvättar städar och har sänt radio från kl 9.00
Dags igen på söndag 9.00- 12.00

Väntar med spänning på hur mina senaste låtar som jag skrivit ska låta.
En är tänkt som till något dansband och den andra vet jag inte riktigt än.
Hoppas på att den ena blir klar nu i helgen. spännande!
Under tiden ska jag städa vidare!

Söndagen den 10 april 2011

Dags för skivinspelning snart!
Jodå ända sedan aug 2010 har jag tänkt att det skulle bli av men det har kommit en massa emellan.
Nu är det i alla fall dags och låtarna är snart bestämda åtminstone drygt hälften.
Det blir en platta som är ganska countryinspirerad.
Gamla godingar blandat med lite nytt.
Återkommer när inspelningarna börjar.
Hör gärna av dig om du vill bidra med låtmaterial.

Ja nu tickar det på igen. Önskar att man kunde göra allt klart på en vecka som somliga kan. Men men nu har jag haft tid över och vi har mixat fyra ac låtarna till skivan. Funderingar kring foto till skivomslag börjar ta form i huvudet. Har fixat person som ska fixa make up och fotograf. De bara väntar på mitt samtal. Bestämt kläder och ska fixa håret sen så...
Det har tagit tid men jag hoppas att det inte tar lika lång tid nästa gång för en nästa gång ska det bli det har jag redan bestämt.
Det är det som nästa kärlek ger en mening och glädje i livet.
Sen ev ut och underhålla lite här och där och förhoppningsvis sälja en och annan skiva tjoho!

Måndagen den 11 november

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.04 | 20:34

...
09.04 | 15:40

Ska bli kul o följa Dig

...
05.02 | 23:50

Tack för skivan Ann-Charlotte!
Den är trevlig, stämningsfull och välgjord. Inom kort kommer den att spelas på Countrykanalen Sweden. countrykanalen.se
/Per :-

...
08.11 | 21:37

Vad roligt att du tycker det!
Jo vi är mäkta stolta över henne.
AC

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS